Veel gestelde vragen (FAQ)

Volg ons op social media

Neem contact met ons op

Heeft u vragen, behoefte aan hulp, of wilt u advies? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken via telefoon op 06 29545650 of via e-mail op info@dbshows.nl. We staan klaar om u te assisteren.

Reserveren

Wij kunnen de beschikbaarheid van onze materialen voor de gewenste huurperiode voor je controleren, als je bij ons een offerte aanvraagt. Je ontvangt van ons een offerte met een vervaldatum. De materialen blijven tot de vervaldatum van de offerte vrijblijvend voor je gereserveerd. Mochten de items tussendoor ook gereserveerd worden door iemand anders, dan nemen wij contact met je op om te overleggen of je de materialen definitief wilt reserveren. Om bij ons materialen definitief te reserveren, kun je de offerte digitaal accepteren en en je bestelling afronden.

Offertes aanvragen

Het aanvragen van een offerte is eenvoudig. Je kunt contact met ons opnemen via telefoon, e-mail of een offerte samenstellen op onze website. Vertel ons over jouw evenement en welke apparatuur je nodig hebt, en wij stellen een op maat gemaakte offerte voor je op.

Huurprijzen

De op de website vermelde prijzen gelden voor een huurperiode van 1 dag en zijn gebaseerd op het zelf ophalen en terugbezorgen in ons magazijn. Bij meerdaagse verhuur geld een voordeligere dagprijs.

Wij kunnen alle materialen tegen vergoeding bezorgen en weer ophalen.

Afhalen

Afhalen kan na goedkeuring van de offerte, acceptatie van de algemene voorwaarden en na ontvangst van betaling en eventuele borg. Ophalen en terugbezorgen in ons magazijn kan van maandag tot en met zaterdag op het vooraf afgesproken tijdstip. In het geval van verhuur aan particulieren zullen wij vooraf een ID check doen.

Bezorgservice

De vergoeding voor de bezorg en ophaalservice is afhankelijk van de hoeveelheid materialen en de te rijden afstanden, wij zullen de kosten van het transport en eventuele parkeerkosten specificeren op de offerte.

Onze transportservice rijd van Maandag tm Zaterdag tussen 09:00 uur en 14:00 uur tegen het normale tarief. Indien de materialen buiten deze uren bezorgd of opgehaald moeten worden, dan geld hiervoor een extra toeslag.

De materialen worden afgeleverd en opgehaald op de begane grond binnen 10 meter op het leveringsadres.

Indien de materialen bij het afhalen door Supergaaf AV niet gereed staan en wij op een later tijdstip moeten terugkomen of de materialen zelf moeten inpakken, zullen de extra kosten van transport en werkzaamheden worden gefactureerd aan de opdrachtgever.

Op- & afbouwen

Wij kunnen de gehuurde materialen opbouwen op locatie. Indien deze optie wordt aangevinkt bij de offerte aanvraag. Wij zullen deze kosten inschatten en apart vermelden op de offerte. De locatie moet wel toegang bieden voor de bestelbus en het laden en lossen van zware apparatuur dient binnen 10 meter van de locatie te zijn. De locatie moet zowel buiten als binnen trap-vrij en gangpaden zijn breder dan 80 cm en bevatten geen drempels hoger dan 2 cm. In het geval van liften, dient er door oprachtgever rekening te worden gehouden met de draaicirkel en eventueel afmeting van liften. Gedurende de levering en op- en afbouw dient er een parkeerplaats voor de bestelbus beschikbaar te zijn. (De bestelbus past vanwege de hoogte niet in parkeergarages). De eventuele parkeerkosten tijdens het op- en afbouwen zullen wij inschatten en toevoegen aan de offerte.

Betaling- en annuleringen

Voor nieuwe klanten vragen wij om de betaling vooraf te regelen voordat de gehuurde apparatuur wordt afgehaald of bezorgd. Deze betaling kan worden gedaan via bankoverschrijving of creditcard. Zodra de betaling is ontvangen en bevestigd, zal de reservering van de apparatuur definitief worden bevestigd.

Annuleren is kosteloos mogelijk tot 5 werkdagen van tevoren, tenzij anders aangegeven. Voor annuleringen binnen 72 uur van tevoren worden geen kosten in rekening gebracht, alleen van toepassing op apparatuur reserveringen.

Verzekering

De huurder dient zorg te dragen voor een dekkende verzekering op de gehuurde apparatuur tegen verlies,diefstal, molestschade of anderszins aangerichte schade van of aan de gehuurde apparatuur gedurende de gehele huurperiode.

De te verzekeren waarde van de gehuurde zaken wordt op schriftelijk verzoek van de huurder aan deze door verhuurder meegedeeld.

Algemene voorwaarden

Op al onze materialen en diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. De algemene voorwaarden zijn hier na te lezen.